Wyniki
Re: Wyniki
prawo w rekach;-)?
to tablica wrzesni
A no właśnie czyli burmistrz/wice powinni być biznesmenami czy po prostu ludźmi? Ludźmi! bez względu na wszystko: na wykształcenie, stanowisko, stan majątkowy. A nie myli się tylko ten kto nic nie robi. Sukces to było, no właśnie JA, JA... porażka KO, NFM, radni... Dlaczego ZS był wice ? oczywista oczywistość.... płynęła kasa z ........... A" pociąg" po środki z ostatniego rozdania pewnie dojechałby tym samym torem co do tej pory gdyby została stara władza. Teraz TS ma trudniej. Koniec żniw unijnych. Chyba, że zostawi sobie niezastąpioną DG a może ZS?wyborca pisze:W gminie Czerniejewo mieszkam .... prawie 40 lat i tak widzę, że wybory na Burmistrza przegrywają osoby/ kandydaci /którzy postawili na .... zastępców Bo tak było już nie raz....... więc ślepa wiara w ........ kończy się jak się kończy! W tym roku DG przegrała jako człowiek a nie Burmistrz bo jako Burmistrz z Radą i pracownikami efekty miała! ale to JA, JA, JA i JA .... ją przerosło., i te plotki pomówienia i nieszanowanie ludzi ... tych z bliższego tarasu czy dalszego w terenie!
do K&K ja tylko wiem ze PWR to tablice wrzesni a kto z wrzesmi ma dojerzdzac do parcy to nie wiem. Cos tam gdzies o tym byo
pociag do uni a dokładnie po kase z uni to ociag dla bogatych.
zeby dotac dotacje trzeba miec srodki wąłsne czy li zysk
przykład:
nt jop chce z uni 100 000
ale by to wzias musi włązyc 40 000
skad? ano z banków (nota bene unijnych, bo niema Polskich, to samofinanswoanie sie uni)
ale by bank dał trzeba mic dochód
teraz policzcie to wszytko u nas w gminie
i zapraszam do pociagu
zeby dotac dotacje trzeba miec srodki wąłsne czy li zysk
przykład:
nt jop chce z uni 100 000
ale by to wzias musi włązyc 40 000
skad? ano z banków (nota bene unijnych, bo niema Polskich, to samofinanswoanie sie uni)
ale by bank dał trzeba mic dochód
teraz policzcie to wszytko u nas w gminie
i zapraszam do pociagu