Wyniki
Re: Wyniki
no w sumie nie wiemy
-
- Prawdziwy forumowicz
No to mamy nowego burmistrza szkoda źe z IZREALA, ale wszyscy pokazali pani DG że nie można budować muru przed wyborcami tylko współpracować. Pozostało tylko 3 starych radnych REWELACJA, no to społeczeństwo pokazało jak sprawowano rządy do tej pory. Tylko 2 Radnych z komitetu DG. Pięknie co teraz zrobi najlepszy wice ZS. PSL nie zapomni o nim. Szkoda mnie SZ taki pewny mialbyć przewodniczącym rady a tu taki klops.Dzięki dla KO zrobił pan swoje zapewne się pan cieszy.
-
- Prawdziwy forumowicz
Do rady wybrano jak na razie:
- Elżbieta Gronowska-Wegner
- Jan Kulpiński
- Marek Tasiemski
- Wiesław Dziatkowiak
- Leszek Lisiecki - wszyscy z KWW Rozwój Ponad Podziałami
- Sebastian Stachowiak
- Jarosław Trafny - obaj z KWW W Naszych Rękach
- Małgorzata Janiszewska
- Halina Frejda
- Marcin Cieślewicz
- Paweł Głowacki
- Tadeusz Szymanek
- Anna Sanok
- Jacek Siwka - wszyscy z KWW Twoje Lepsze Jutro - komitetu T. Szymanka
Pieknie no i życzę owocnej pracy i dobrych decyzji w rozwój Naszego Miasta i Gminy Czerniejewo
- Elżbieta Gronowska-Wegner
- Jan Kulpiński
- Marek Tasiemski
- Wiesław Dziatkowiak
- Leszek Lisiecki - wszyscy z KWW Rozwój Ponad Podziałami
- Sebastian Stachowiak
- Jarosław Trafny - obaj z KWW W Naszych Rękach
- Małgorzata Janiszewska
- Halina Frejda
- Marcin Cieślewicz
- Paweł Głowacki
- Tadeusz Szymanek
- Anna Sanok
- Jacek Siwka - wszyscy z KWW Twoje Lepsze Jutro - komitetu T. Szymanka
Pieknie no i życzę owocnej pracy i dobrych decyzji w rozwój Naszego Miasta i Gminy Czerniejewo
Wygrał komitet, który współtworzyłem. Wygrał mój kandydat na burmistrza. Czy to nie sukces? Dla mnie tak, bo włożyłem dużo czasu, wiedzy i umiejętności właśnie w ten sukces. Osobista porażka jest o wiele mniej istotna od tego, że mam nadzieję - minął czas pogardy. Wierzcie mi, że wygrałem. Nikt mi nie może przypisać brudnej, kłamliwej kampanii. Nikt mi nie może przypisać prywaty przez te 12 lat bycia radnym. Nikt mi nie może powiedzieć, że nie mam wiedzy i nie umiem czy też boję się podejmować działań i rozmawiać. W gminie wygrała prawda. Wygrałem, bo do tej wygranej dorzuciłem kamyczek. Reszta w rękach nowych radnych i nowego burmistrza. Moje przewidywania co do wygranej TLJ były słuszne.
-
- Prawdziwy forumowicz
Drogi Sławku w twoich słowach, czuć odrobinę złości i mnie nie powiesz że nie jesteś wkurzony że przegrałeś, tyle robiłeś do Pawłowa no i co się stało ze wyborcy wybrali inaczej? Że Pawłowo " cię olało"?? Zapewne sobie zadajesz to pytanie Dlaczego?? A czy w gminie wygrała prawda to się okaże dopiero za 4 lata przy następnych wyborach(niestety)Slawek pisze:Wygrał komitet, który współtworzyłem. Wygrał mój kandydat na burmistrza. Czy to nie sukces? Dla mnie tak, bo włożyłem dużo czasu, wiedzy i umiejętności właśnie w ten sukces. Osobista porażka jest o wiele mniej istotna od tego, że mam nadzieję - minął czas pogardy. Wierzcie mi, że wygrałem. Nikt mi nie może przypisać brudnej, kłamliwej kampanii. Nikt mi nie może przypisać prywaty przez te 12 lat bycia radnym. Nikt mi nie może powiedzieć, że nie mam wiedzy i nie umiem czy też boję się podejmować działań i rozmawiać. W gminie wygrała prawda. Wygrałem, bo do tej wygranej dorzuciłem kamyczek. Reszta w rękach nowych radnych i nowego burmistrza. Moje przewidywania co do wygranej TLJ były słuszne.
No i mieszkańcy wybrali.....widać już mieli dosyć wszystkich i postanowili cos z tym zrobić.BRAWO!!!Wynik w Pawłowie może zaskakiwać ale po krótkim namysle stwierdzam że to i tak nie ma znaczenia kto wygrał wejście do Rady bo i tak żaden z kandydatów nigdy nic nie zrobi czy nie zrobił dla Pawłowa...czy będzie sołtysem,nauczycielem czy tokarzem.Ludzie dali szansę nowemu....chcą zmian i te wybory to pokazały...a Sławek faktycznie źle wygląda więc będzie miał czas aby wypocząć....
-
- Prawdziwy forumowicz
Zawsze możesz zostać wice burmistrzem przecież.kunegunda1964 pisze:Drogi Sławku w twoich słowach, czuć odrobinę złości i mnie nie powiesz że nie jesteś wkurzony że przegrałeś, tyle robiłeś do Pawłowa no i co się stało ze wyborcy wybrali inaczej? Że Pawłowo " cię olało"?? Zapewne sobie zadajesz to pytanie Dlaczego?? A czy w gminie wygrała prawda to się okaże dopiero za 4 lata przy następnych wyborach(niestety)Slawek pisze:Wygrał komitet, który współtworzyłem. Wygrał mój kandydat na burmistrza. Czy to nie sukces? Dla mnie tak, bo włożyłem dużo czasu, wiedzy i umiejętności właśnie w ten sukces. Osobista porażka jest o wiele mniej istotna od tego, że mam nadzieję - minął czas pogardy. Wierzcie mi, że wygrałem. Nikt mi nie może przypisać brudnej, kłamliwej kampanii. Nikt mi nie może przypisać prywaty przez te 12 lat bycia radnym. Nikt mi nie może powiedzieć, że nie mam wiedzy i nie umiem czy też boję się podejmować działań i rozmawiać. W gminie wygrała prawda. Wygrałem, bo do tej wygranej dorzuciłem kamyczek. Reszta w rękach nowych radnych i nowego burmistrza. Moje przewidywania co do wygranej TLJ były słuszne.
Emocje to jedno. Wiem doskonale dlaczego nie zostałem radnym ;). To co kto i ile zrobił dla Pawłowa należy do przeszłości. Mówiąc o prawdzie mam na myśli ostatnie prawie 3 lata.
-
- Prawdziwy forumowicz
Czy prawdą jest że kandydat z Nidomia który z Tobą wygrał, chodził po domach i roznosił nowinę że jak ciebie wybiorą, bedziesz wice. To chore przecież nie bedąc radnym jeszcze możesz być wice. Nieprawdaż. A z drugiej strony będziesz miał więcej czasu dla siebie i swojej rodziny, i malutkich dzieci.Slawek pisze:Emocje to jedno. Wiem doskonale dlaczego nie zostałem radnym ;). To co kto i ile zrobił dla Pawłowa należy do przeszłości. Mówiąc o prawdzie mam na myśli ostatnie prawie 3 lata.
Oj, co do tego co mówił to jeszcze dołóż, że w takim wypadku z automatu wchodzi (i tu masz złe info, bo to mówił kontr z Pawłowa) kontr z Gębarzewa. Bez żadnych wyborów uzupełniających. Każdy ma prawo mówić co chce i jemu to wyszło na dobre widać ;)