Wyniki
Re: Wyniki
Do Sławka.
Wiesz dlaczego nie zostałeś radnym? A dlatego, że startowałeś od TS, a on w Pawłowie nie jest zbyt lubianą osobą. A tak poza tym co takiego zrobiłeś przez ostatnie 4 lata dla swojej miejscowości?
Wiesz dlaczego nie zostałeś radnym? A dlatego, że startowałeś od TS, a on w Pawłowie nie jest zbyt lubianą osobą. A tak poza tym co takiego zrobiłeś przez ostatnie 4 lata dla swojej miejscowości?
i to trochę martwi Czerniejewo:-). Jak zdarzyłem doczytać.
A tak poważnie to współczuje ekipie bo jest sporo do posprzątania i pomyślunku co dalej. W która stronę. Plany- planami a realnia- realiami
A tak poważnie to współczuje ekipie bo jest sporo do posprzątania i pomyślunku co dalej. W która stronę. Plany- planami a realnia- realiami
Paweł- patrząc obiektywnie to Pawłowo jest chyba najdynamiczniej rozwijająca sie miejscowością w gminie. Zapytajmy kto co zrobił dla np Czeluścina.
Zgadzam się z Tobą, że Pawłowo się rozwija bardzo ładnie, ale to dzięki JO i DG to wszystko jest. Nie oszukujmy się, ale TS już dawno chciał ich zablokować.
Panie Sławku NIC !!! nie zrobiliście przez ostatnie 12 lat. Zadłużyliście Gminę i pozostawiliście po sobie smród. Bezmyślność waszych postąpień nieprzemyślane i nie wiadomo skąd uchwały chociażby ażeby Gminie nadać herb - bzdura bzdura bzdura. ile to nas kosztowało ??? a chodniki z kostki które w "całej Gminie " zostały położone. ??? Ja sie pytam co nauczyciel może wiedzieć o brukarstwie - dumnie chodziliście i odbieraliście roboty budowlane. Lajk gołym okiem widział sztukę jaka firmy za waszym przyzwoleniem przetargowym nawijały wam jak makaron na uszy. Przysłuchując się opowieścią mieszkańców (wracając do kwestii chodników na ul. Armii Poznań) zapytany usługodawca podczas odbioru roboty o grubość podsypki cementowej pod kostkę wskazał cyt." najgrubiej jest tam u Michała ... " reszte sobie dopowiedzcie sami. W taki oto sposób rządziliście - śmiech !
logo Gminy pffffff mój syn lepiej rysuje i zapewne wynagrodzenie jego było by w postaci słodyczy a nie kwoty obciążającej budżet na tysiące. Ta sama sytuacja ze stroną www - co za G !
Dalej wymieniać ?
W radzie Gminy powinni zasiadać przedsiębiorcy i fachowcy a nie amatorka. Nigdy nic do końca nie zrobiliście profesjonalnie, zawsze gdzieś coś itd. a sie uda itp.
Dobrze że Was juz nie ma !!!
No i Pan radny bezradny co sie wypowiedzieć nie potrafił a przedstawicielem rozliczających i kontrolujących był. pfffff !!! niech odda to co należne dla Gminy bo z tego co ktoś udowodnił to nie miał prawa tak postąpić
Koniec nie chce mi sie wiecej bo szkoda czasu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dobrze że to sie już skończyło chociaż nie wiadomo jak będzie !
logo Gminy pffffff mój syn lepiej rysuje i zapewne wynagrodzenie jego było by w postaci słodyczy a nie kwoty obciążającej budżet na tysiące. Ta sama sytuacja ze stroną www - co za G !
Dalej wymieniać ?
W radzie Gminy powinni zasiadać przedsiębiorcy i fachowcy a nie amatorka. Nigdy nic do końca nie zrobiliście profesjonalnie, zawsze gdzieś coś itd. a sie uda itp.
Dobrze że Was juz nie ma !!!
No i Pan radny bezradny co sie wypowiedzieć nie potrafił a przedstawicielem rozliczających i kontrolujących był. pfffff !!! niech odda to co należne dla Gminy bo z tego co ktoś udowodnił to nie miał prawa tak postąpić
Koniec nie chce mi sie wiecej bo szkoda czasu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dobrze że to sie już skończyło chociaż nie wiadomo jak będzie !
DO>. a w jakim celu? to chyba nie ma sensu aby cos odbierac, hamować etc. tak trochę brzmi to słabo jako argument
Nie dowierzam. "Komuś" :) zależy na dobru gminy i będzie o nią walczył? Jak? przez anonimy, obsmarowywanie, opluwanie ludzi którzy stoją kością w gardle od lat? Trzeba było startować i wykazać się! Zawiść i pazerność tradycyjnie bierze górę nad zdrowym rozsądkiem! jak pies ogrodnika! "Pozer mierzący swoją miarą" od lat???!!! Myślałem, że spuściłeś z tonu! Nic nowego ; ). DG też myślała, że jest nietykalna a jednak!
co zatkało....??
Prawda w oczy kole ;-)
"ktoś" kiedyś powiedział: "nie sądźcie bo sami...
więc nie mnie osądzać wasze poczynania, natomiast w CV możecie sobie wpisać jako punkt pierwszy - BEZRADNOŚĆ "RADNEGO" pociąganego za sznurki.
KONIEC.
(nie uczestniczę w dalszej dyskusji)
Prawda w oczy kole ;-)
"ktoś" kiedyś powiedział: "nie sądźcie bo sami...
więc nie mnie osądzać wasze poczynania, natomiast w CV możecie sobie wpisać jako punkt pierwszy - BEZRADNOŚĆ "RADNEGO" pociąganego za sznurki.
KONIEC.
(nie uczestniczę w dalszej dyskusji)
ale to nie dyskusja. To pól dyskusja. Brakuje rzczowych argumentów przeciw.