Wolna dyskusja nie związana z pytaniami
Re: Wolna dyskusja nie związana z pytaniami
Lima- TS, RG, ale tez DG to nasi przedstawiciele. Samorzadu. Niestety zapominaja czesto o tym (niestety DG stała sie sama dla siebie wręcz gminą, nawet wpis na stronie gminy, informował o konflikcie KO z gmina nie z DG. A to juz naduzycie. Jak dla mnie). To my jetesmy od przypominania. Kulturalnego ale stanowczego. Dołącz jawnie. Napewno nie bedzie bolec. Udowodnijmy, ze to my stanowimy o sobie poprzez swoich przedstawicieli. NIe odwrotnie
Zgadzam się z tobą zupełnie (to był sarkazm)
to ze sie zgadzasz to sarkazm czy to co wczesniej:-)?
to wcześniej
Co więcej, masz mądre przemyślenia
Co więcej, masz mądre przemyślenia
to tez sarkazm hehe:-)?
Lima
to co tutaj sie dzieje to jakas tam historia, która - mam nadzieje i łechce swa próznosc- na długo wpisze sie w swiadomosc. \ze mozna. Ale nie samemu. KO, bo zapewne kazdy po przeczutaniu postów wyczuje jego reke, zrobił ta najwazniejsza robote . (No widomo Bez Kuby nie byłoby niczego. nie było by nic:-) cytat ze słynnej kampani wygorczej niejakiego Kaniewskiego (?)). Ale gdyby KO trafił w próznie.. ne było by nic:-). To DG stworzyła ta przestrzen, i pokretnie powiem- podziekujmy jej. Gdyby nie arogancja, buta w wyniju chyba zasiedzenie i otoczenia sie pochlebcami bez spojrzenia w dal to dzis bysmy byli tak jak 8 lat temu tylko nie wiem gdzie bysmy byli za 4 lata. To ostrzezenie i to do TS i do radnych. Bez złosliwosci,. Nie ostzrrzenie- rado-przykład. Nie kasa sie reki krtóra karmi. Ot Co. Prawda Panie Sujak?. Tak, ja przyznaje od tego zaczołem. I o ile moja podłosc zwykła ludzka, niewiele by zdziałala gdy nie okazało sie ze ta moja "obraza" to nawet nie czubek góry lodowej. Bo tez byłem slepy. Dopiero tutaj na forum kopara mi spadła. Pan Sujak akurat okazuje sie być spoko facetem (bo to wkońcu tylko arogancja w stosunku do jednego z mieszkancó) przy ogromie..hmm... zaniedbań?
to co tutaj sie dzieje to jakas tam historia, która - mam nadzieje i łechce swa próznosc- na długo wpisze sie w swiadomosc. \ze mozna. Ale nie samemu. KO, bo zapewne kazdy po przeczutaniu postów wyczuje jego reke, zrobił ta najwazniejsza robote . (No widomo Bez Kuby nie byłoby niczego. nie było by nic:-) cytat ze słynnej kampani wygorczej niejakiego Kaniewskiego (?)). Ale gdyby KO trafił w próznie.. ne było by nic:-). To DG stworzyła ta przestrzen, i pokretnie powiem- podziekujmy jej. Gdyby nie arogancja, buta w wyniju chyba zasiedzenie i otoczenia sie pochlebcami bez spojrzenia w dal to dzis bysmy byli tak jak 8 lat temu tylko nie wiem gdzie bysmy byli za 4 lata. To ostrzezenie i to do TS i do radnych. Bez złosliwosci,. Nie ostzrrzenie- rado-przykład. Nie kasa sie reki krtóra karmi. Ot Co. Prawda Panie Sujak?. Tak, ja przyznaje od tego zaczołem. I o ile moja podłosc zwykła ludzka, niewiele by zdziałala gdy nie okazało sie ze ta moja "obraza" to nawet nie czubek góry lodowej. Bo tez byłem slepy. Dopiero tutaj na forum kopara mi spadła. Pan Sujak akurat okazuje sie być spoko facetem (bo to wkońcu tylko arogancja w stosunku do jednego z mieszkancó) przy ogromie..hmm... zaniedbań?
tako oto spowiedz
dla uzupełnienia. NIe miałem nidy kontaktu z KO. Nigdy niegdzie nie pwoeidział ze to on. Taki zorro. Niewidzialna reka. Tyle ze po palcu mozna dotrzec do reki
zobaczcie ile osób wzieło czynny udział. Dołozyło swoja cegiełke( kindegunda, jakub, sowa, emilka, sławek, tomek, zyczliwy, myslacy, nt jop;-) pominąłem kogos? to dlatego ze dawno tu nie był:-). a kolejnosc wymieniania przypadkowa.. Przyznaje, ze ja najwieccej gadam a najmniej zrobiłem. Mysle, ze usprawiedliwieniem jest to, ze taka osoba tez jest potrzebna:-)