Wolna dyskusja nie związana z pytaniami
Re: Wolna dyskusja nie związana z pytaniami
Mam foxa.
Jak sie spotkamy sto sie poznamy:-)
Jak sie spotkamy sto sie poznamy:-)
kolakao pisze:Nie wiecie, czy na burmistrzowie.pl jakiś komentarz "bydzie"?
http://burmistrzowie.pl/po-wyborach/
Do Kunegunda
A kto się za nasze pieniądze wybudował ?kunegunda1964 pisze:Poprawka kunegunda już gdzieś wcześniej pisałem co ten pseudonim znaczy Dobra a jeśli chodzi o KO zrobił dobrą robotę i zapewne cieszył się najbaży że ZS odstrzelił za co za wspólnoty mieszkaniowe bo od tego się zaczeło Bo KO był zarządcą bloku na Lipkach gdzie ZS mieszkał, a potem za nasze pieniądze się wybudował to już inna sprawa o której wspomnę późniejNT JOP pisze:zobaczcie ile osób wzieło czynny udział. Dołozyło swoja cegiełke( kindegunda, jakub, sowa, emilka, sławek, tomek, zyczliwy, myslacy, nt jop;-) pominąłem kogos? to dlatego ze dawno tu nie był:-). a kolejnosc wymieniania przypadkowa.. Przyznaje, ze ja najwieccej gadam a najmniej zrobiłem. Mysle, ze usprawiedliwieniem jest to, ze taka osoba tez jest potrzebna:-)
dobre pytanie: kto? przy czym poszlaki czy dowody?
https://www.youtube.com/watch?v=GUnRdpQi6k8
ja równiez potwierzdzam ze RG niegdy sie nie skarzył, przynajmniej wtedy kiedy ja mogłem posłuchac.
ja równiez potwierzdzam ze RG niegdy sie nie skarzył, przynajmniej wtedy kiedy ja mogłem posłuchac.
CONAJMNIEJ 90 MIESZKANCÓW ZAPŁACIŁO ZA BLEDNE LUB NIEZGODNE Z PRAWEM DECYZJE BURMISTRZA.
Płacimy. MIeszkancy. Winny burmistrz. \mieszkancy wyciagaja kase. Ile tego było? i nie wiem ile z tego prywatnie zapałcił Burmistrz
to co mi sie udało znalezc to:
- wycinka cisów 39511,-
- opłaty sądowe, zwroty kosztów procesowych itp: 100+240+357+100+95= 792
kara Urzedu Miar: 400
odsetki od 15096,-- nie wiem
brak opłat za grunty: nie wiem
inne.. sporo tego ale nie wiem
Razem to co wiem: 40703,- (miesieczna pensja o wysokosci 3392zł) (90 mieszkanców złozyło sie na ta kwote)
jak do tego ma sie stanowisko radcy prawnego za 8000/miesiac? czy 3392 zł/ miesiac Radca odda ze swego uposazenia za niedopełnienie obowiązków, z tytułu zajmowanego stanowiska?
jak do tego maja sie kupowane nagrody?
jak do tego ma sie pensja "szeregowego" parcownika
Czy usłysze przepraszam?
Czy T. Szymanek w umowie o prace dla swoich pracownikow ujmie odpwiedzialnosc za podejmowane decyzje ?
okazuje sie ze za nagrody, kary, pensje, i tzw koszty i usługi inne "zbiera sie" połowa mieszkanców gminy!!!
Płacimy. MIeszkancy. Winny burmistrz. \mieszkancy wyciagaja kase. Ile tego było? i nie wiem ile z tego prywatnie zapałcił Burmistrz
to co mi sie udało znalezc to:
- wycinka cisów 39511,-
- opłaty sądowe, zwroty kosztów procesowych itp: 100+240+357+100+95= 792
kara Urzedu Miar: 400
odsetki od 15096,-- nie wiem
brak opłat za grunty: nie wiem
inne.. sporo tego ale nie wiem
Razem to co wiem: 40703,- (miesieczna pensja o wysokosci 3392zł) (90 mieszkanców złozyło sie na ta kwote)
jak do tego ma sie stanowisko radcy prawnego za 8000/miesiac? czy 3392 zł/ miesiac Radca odda ze swego uposazenia za niedopełnienie obowiązków, z tytułu zajmowanego stanowiska?
jak do tego maja sie kupowane nagrody?
jak do tego ma sie pensja "szeregowego" parcownika
Czy usłysze przepraszam?
Czy T. Szymanek w umowie o prace dla swoich pracownikow ujmie odpwiedzialnosc za podejmowane decyzje ?
okazuje sie ze za nagrody, kary, pensje, i tzw koszty i usługi inne "zbiera sie" połowa mieszkanców gminy!!!
Pytanie do wszystkich: jak długo będziemy czekać na to, aż któryś z radnych, burmistrz lub nowy burmistrz uwinie dla członków swojej rodziny nową posadkę w podległych burmistrzowi instytucjach? Obstawiajcie!
z reguły czeka sie do zaprzysiezenia
No niech tylko spróbują!!!!! Nie warto igrać z nami!!!! I na nich znajdziemy sposób!!!!