Wyniki
Re: Wyniki
Sławek na burmistrza?
Pytanie, czy to mu się opłaca. Cztery lata szybko miną, a niech się nowi nie sprawdzą, co dalej? Przecież widzimy co teraz się stało: pewniacy na bruk.
Burmistrzowanie to stanowisko dobre dla ludzi w wieku TS i DG, kiedy je obejmowali. Nie uda się to alternatywą jest emerytura.
Pytanie, czy to mu się opłaca. Cztery lata szybko miną, a niech się nowi nie sprawdzą, co dalej? Przecież widzimy co teraz się stało: pewniacy na bruk.
Burmistrzowanie to stanowisko dobre dla ludzi w wieku TS i DG, kiedy je obejmowali. Nie uda się to alternatywą jest emerytura.
:))))) Dobre. Za 4 lata Sławek zostanie Burmistrzem przez duże B a w jego obecnym zakładzie pracy dokona się przesunięć i wreszcie ktoś w tej chwili świeży wskoczy na "właściwe" miejsce???? Dobra kalkulacja?! trzeba myśleć perspektywicznie i prorodzinnie :)))))))) OK! język na wodzy! nie mąćmy!
Na mącenie może nie być czasu, podobnież kandydaci do naszej rady dowozili wyborców na wybory i to ci wygrani - mogą unieważnić
Dajmy żyć i pracować ludziom! Nie wycierajmy sobie nikim gęby! Wybory zakończone! wyniki znane! Współpracujmy i proponujmy racjonalne rozwiązania face to face, bo chodzi podobno tylko i wyłącznie o dobro gminy oraz mieszkańców!
A czy kandydat wchodził z dowożonymi do kabiny i prowadził im rękę???? Podważmy ważność wyborów??!!
Zawiść i to na tyle!
A czy kandydat wchodził z dowożonymi do kabiny i prowadził im rękę???? Podważmy ważność wyborów??!!
Zawiść i to na tyle!
Czy wam już na głowę padło co jeszcze wymyślicie zdjęcia są dowody są nie ma a z drugiej strony trzeba było napisać do komisarza wyborczego protest no tak jeszcze wyniki nie ogłoszone wiec moźna! Musi być dokumentacja. Jeśli chodzi o panikę ze tyle było nie waźnych glosów do sejmiku wiecie dlaczego, proste to jest tak jak ja i wielu tak jak ja na nikogo kogo nie znam nie będę głosować wiec dlatego wiele pustych kartek do sejmiku było po i po co jak nikt Czerniejewa nie odwiedził?gość pisze:Na mącenie może nie być czasu, podobnież kandydaci do naszej rady dowozili wyborców na wybory i to ci wygrani - mogą unieważnić
hhhhmmmmm.... tak mi się się wydaje , że ten Pan co sie nie dostał... dostanie Vice....!!!!!! ale w szkole....
Coś w tym jest ale to bzdurawyborca pisze:hhhhmmmmm.... tak mi się się wydaje , że ten Pan co sie nie dostał... dostanie Vice....!!!!!! ale w szkole....
To w szkole kto wice? Czyli wice burmistrzem Kg idąc tym tokiem mysleniawyborca pisze:hhhhmmmmm.... tak mi się się wydaje , że ten Pan co sie nie dostał... dostanie Vice....!!!!!! ale w szkole....